0630/940-4757
061/226-3652
Facebook

Fő-Tehertaxi Budapest

Fő-Tehertaxi Budapest TEHERTAXI akár azonnal Budapesten, Pest megyében, belföldön.

A rakományok biztonságos kiszállítása az egyik legfontosabb logisztikai feladatunk, emellett azonban más tehertaxis szolgáltatásokat is kínálunk. Tehertaxisok

Bútor, háztartási gépek tehertaxival való házhoz-szállítását, sürgős kiszállítását is megoldjuk.

Lehetőség van Budapesten és környékén azonnali tehertaxi rendelésre, előrendeléseiket is várjuk hétvégeken, ünnepnapokon egyaránt.

Ha tanácsra van szüksége azzal kapcsolatban, hogy milyen szállítási eszközöket alkalmazzon és hogyan valósítsa meg a szállítást, forduljon hozzánk bizalommal. Minden kérdésére szívesen válaszolunk.

Tehertaxi rendelés: 061/226-3652, 0630/940-4757


Szolgáltatásaink

Zárt, ponyvás tehertaxi, 1,5 - 2 tonna teherbírású költöztető kisteherautóval igyekszünk megfelelni lakossági-céges fuvarrendelési elvárásaiknak. Tapasztal bútorrakodók állnak rendelkezésére bútorszállítással, fuvarozással kapcsolatos kérdéseikre. Igyekszünk minőségi szállítást biztosítani.

Ha nincs tisztában azzal, hogy a tervezett bútorszállításához költöztetéséhez milyen szállítójárműre (tehertaxira) van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot. Segítünk önnek és megoldást találunk teherfuvarozással kapcsolatos problémáira.

Forduljon hozzánk bizalommal!